Ohitus pääsisältöön »

Ostoskorisi on tyhjä

Privacy Policy

GDPR Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista ja tilauksen etenemistä varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

- Yrityksemme ja sen työntekijät
- Venäjän valtion konsulaatti
- Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- Tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- Tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:

- Sähköiset dokumentit, passikopiot, valokuvat, matkavakuutustodistukset 45 vuorokautta
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Rekisterinpitäjä

Matkatoimisto Saimaan Liikenne
Ajurinkatu 10

53100 LAPPEENRANTA
Y-tunnus 1669996-0

 Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Ingrid Vasina
info@saimaanliikenne.fi
05-4317187

Rekisterin nimi

Verkkokaupan asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Lisäksi tallennetaan mahdolliset sähköiset kopiot dokumenteista, joita asiakas on toimittanut tilauksen yhteydessä tai sähköpostilla.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa. 

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille, tarkemmat tiedot ylempänä "Henkilötietojasi vastaanottavat" -kohdassa. Venäjän valtion konsulaatti käsittelee henkilötietoja EU:n ulkopuolella heidän lakien ja asetustensa mukaisesti.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.